Συμπληρώθηκε με τη χάρη του Θεού, ένας ολόκληρος χρόνος από την ευλογημένη ώρα που εμφανίσθηκε το θαυμαστό σημείο της δακρυρροής στο Σεπτό Εικόνισμα της Παναγίας της Παρηγορητρίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στον Βύρωνα, το οποίο συνεχίζεται έως και σήμερα.

Όσοι το έχουv ζήσει από κοντά, επιστρέφουν κάθε φορά με εγκάρδιες σκέψεις και πνευματικά σκιρτήματα για τη Χάρη που έλαβαν, νοιώθωντας δίπλα τους το Πάνσεπτο πρόσωπό Της από το οποίο προήλθε η σωτηρία μας, ο Ιησούς Χριστός.

Τα θαύματα είναι πολλά. Οι ομολογίες περισσότερες, τα δε νοήματα πλείστα.

Ιδιαίτερη ευκαιρία γι’ αυτήν την ευλογία, θα έχουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβριου 2021 ώρα 6:00 το απόγευμα, στο τέλος του οποίου θα εμβαπτισθούν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας και θα διανεμηθούν στους πιστούς.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια των (ΙΘ’) Παναγίων Δημητρίων 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης Ιεράς Εικόνος, ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός, για την προσκύνηση της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας , καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.