Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Νάντια Κοντογεώργη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος στην κόρη της Φραντζέσκα.

«Η μικρή πριν λίγες ημέρες έγινε 8. Η ίδια μου λέει “δεν θέλω να γίνω ηθοποιός”, αλλά εγώ κάτι βλέπω. Aλλά είναι πολύ μικρή ακόμα.
Παραλίγο να φτάσω σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί. Αλλά τώρα που έχω ένα παιδί και συνειδητοποιώ ότι την έχω κάνει σε μια μεγαλύτερη ηλικία από ότι θα “έπρεπε”, μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να περάσω χρόνο μαζί της και να μην προσπαθώ να κυνηγάω πράγματα.

Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος. Ένας άνθρωπος μόνο που είπε ότι μπορείς να κάνεις παιδί και αυτός δεν ήταν γυναικολόγος, ήταν ενδοκρινολόγος.

Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα.
Είχα πέσει ψυχολογικά εννοείται. Τους έλεγα «τι μου λέτε», εγώ ανεβαίνω στην σκηνή και κάνω πράγματα που δεν είναι καν ο εαυτός μου, θα μου πείτε εμένα ότι για αυτό που γεννήθηκε το σώμα μου να κάνει που είναι να γεννήσω και να κάνω παιδιά, ότι δεν γίνεται;». Ήρθε χωρίς εξωσωματική», εξομολογήθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.