Η οικογένεια αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο, όταν «παράνομα και αυθαίρετα» άλλαξαν την κλειδαριά στο διαμέρισμα στον Κολωνό, τονίζουν οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook.

Λίγη ώρα πριν γίνει το «αντάρτικο» από τους διαχειριστές στη σελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook, που μετονομάστηκε σε «Υποστηρικτές του Κόσμου», αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο -όπως γράφουν- μία παιδίατρος εξετάζει το ένα από τα παιδιά του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας μέσα σε αυτοκίνητο στον δρόμο, καθώς δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους, γιατί «παράνομα» άλλαξαν την κλειδαριά στο διαμέρισμά τους.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα, φαίνεται μία γυναίκα να πλησίαζει ένα μαύρο αυτοκίνητο τη νύχτα -λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα- στο οποίο, όπως ισχυρίζονται, βρισκόταν το παιδί του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, με σκοπό να το εξετάσει ως παιδίατρος καθώς ήταν άρρωστο.

Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό είναι γιατί «αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση» όπως έγραψαν πάνω από την ανάρτηση. Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια απομακρύνθηκε προ ολίγων ημερών από το σπίτι τους στον Κολωνό με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν στο αυτοκίνητο, όπως ισχυρίστηκαν οι ίδιοι.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που καταγράφει τα πλάνα ακούγεται να λέει: «Του απαγορεύσανε να μπει μες στο σπίτι του. Του πήρε τα κλειδιά και είναι το παιδί στο δρόμο. Στο δρόμο. Κακοποιητές του Κόσμου!».

«ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ!! Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετασει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» γράφουν πάνω από τη δημοσίευση.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες πριν τη μετονομασία του λογαριασμού σε «Υποστηρικτές του Κόσμου» από τους διαχειριστές της σελίδας, καθώς όπως σημείωσαν σε νέα ανάρτηση, παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη δράση του πατρός Αντωνίου, εκείνοι θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το έργο του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.