Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, επίσκεψη των ωφελουμένων με αυτισμό και νοητική αναπηρία του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» στις Κατηχητικές συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την επίνευση του Διευθυντή, Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βενετσιάνου και το ενδιαφέρον της κ. Κατερίνας Γιαννακοπούλου, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τα κορίτσια της Κατώτερης βαθμίδας του Κατηχητικού (Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) και οι Κατηχήτριες καλωσόρισαν στη Συντροφιά τους ωφελούμενους του Συλλόγου «ΑΛΜΑ» και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το Κατηχητικό μάθημα σχετικά με την «Παραβολή του Ασώτου υιού», που πολύ όμορφα αφηγήθηκε η Κατηχήτρια- Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικήτα.

Στη συνέχεια, τα παιδιά συνεργάστηκαν για την κατασκευή μίας πολύχρωμης πινιάτας, ανανεώνοντας τη συνάντησή τους για μία νέα κοινή δράση, στην οποία θα χαρούν το άνοιγμα της πινιάτας και το μοίρασμα των δώρων που αυτή εμπεριέχει!

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου, Πρωτοπρ. π. Ματθαίος Χάλαρης και ο υπεύθυνος Νεότητος, Πρωτοπρ. π. Ευάγγελος Νικήτας, φιλοξένησαν με αγάπη τα παιδιά, ενώ η υπεύθυνη του προγράμματος από το «ΑΛΜΑ», κ. Ελένη Δρακοπούλου, Αναπτυξιακή Ψυχολόγος, συντόνισε αυτή την όμορφη δράση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.