Οι φωνές της 51χρονης και τα γαβγίσματα του σκύλου έκαναν τους τρεις αγνώστους να επιβιβαστούν στο όχημα και να τραπούν σε φυγή, ενώ η γυναίκα φτάνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε πλήρη περιγραφή του τζιπ και των ανδρών. Αγνωστα παραμένουν προς το παρόν για τις Αρχές τα κίνητρα των δραστών.

Ωρες αγωνίας έζησε μια 51χρονη γυναίκα στην Παιανία όταν τρεις άνδρες ντυμένοι με μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά προσπάθησαν να την απαγάγουν, ενώ εκείνη βάδιζε με τον σκύλο της στην περιοχή. Ηταν απόγευμα Πέμπτης όταν ένα μεγάλο τζιπ την πλησίασε, ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και τρεις άνδρες πετάχτηκαν έξω.

«Μπες μέσα», της φώναξαν τραβώντας την από τα ρούχα για να την αναγκάσουν να μπει στο τζιπ. Οι φωνές της 51χρονης και τα γαβγίσματα του σκύλου έκαναν τους τρεις αγνώστους να επιβιβαστούν στο όχημα και να τραπούν σε φυγή, ενώ η γυναίκα φτάνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε πλήρη περιγραφή του τζιπ και των ανδρών. Αγνωστα παραμένουν προς το παρόν για τις Αρχές τα κίνητρα των δραστών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.