Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης σκάφους που βυθίστηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στους Παξούς. Το σκάφος μετέφερε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό μεταναστών.

Σκάφος που μετέφερε μετανάστες, λόγω εισροής, βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών με αποτέλεσμα άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός ατόμων να βρεθεί στη θάλασσα.

Κάποιος από τους μετανάστες, μέσω κινητού τηλεφώνου, είχε δηλώσει νωρίτερα στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Κλήσης ότι το σκάφος το οποίο επιβαίνουν βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Να σημειωθεί ότι στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν ο καιρός είναι καλός.

Για την παροχή βοήθειας έχουν δεσμευθεί ήδη κοντά στο σημείο, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, δύο φορτηγά πλοία ενώ σπεύδουν επίσης έξι πλωτά του λιμενικού και δύο ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού.

Αρχική ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα για την διάσωση αλλοδαπών που βρίσκονται σε κίνδυνο στην θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά των Παξών.

Στο σημείο βρίσκονται δυο φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ προς το σημείο μεταβαίνουν έξι σκάφη του λιμενικού, δυο παραπλέοντα φορτηγά πλοία, ενώ έχουν απογειωθεί και δυο ελικόπτερα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.