ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ανακοινώνεται το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - Αντιπρόεδρος η Λατινοπούλου με τίτλο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»: «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

Αποκαλυπτήρια για το νέο του κόμμα κάνει σήμερα Δευτέρα ο ανεξάρτητος βουλευτή Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την άδοξη λήξη της πολιτικής του συμπόρευσης με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη το καλοκαίρι.

Ο κ. Μπογδάνος είχε προαναγγείλει, άλλωστε, αυτή την κίνηση λέγοντας ότι απαιτείται ένας πολιτικός σχηματισμός της δεξιάς, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να θεωρεί τη ΝΔ κεντρώο κόμμα και να διαπιστώνει κενό στα «δεξιά» του πολιτικού συστήματος.

Το νέο κόμμα θα ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»: «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

Στον νέο σχηματισμό, ο κ. Μπογδάνος θα είναι πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι το πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η συμπόρευση της οποίας με τον κ. Μπογδάνο ήταν η αφορμή για τη διάλυση του συνεργατικού σχήματος που είχε ανακοινωθεί προ μηνών.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσης το σήμα και το λογότυπο του κόμματος, ενώ στην ιστοσελίδα του θα περιγράφονται οι αρχές, οι βασικές θέσεις και μεγάλο μέρος του προγράμματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το σήμα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ θα είναι ο πυρσός της Νέας Δημοκρατίας, άκρως συμβολική κίνηση από πλευράς του βουλευτή.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνεται και η στελέχωση του κόμματος, πέραν του κ. Μπογδάνου και της κυρίας Λατινοπούλου, ενώ μέσω του κ. Μπογδάνου θα προκύπτει και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Το κόμμα θα ανήκει επίσης στην ευρωομάδα των συντηρητικών ECR (European Conservatives and Reformists), στην οποία ανήκει επίσης στο Fidesz του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, το ισπανικό Vox και άλλα κόμματα.

Το εν λόγω Κόμμα φέρει τον τίτλο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και εν συντμήσει «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α». Το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από την λέξη “πατρίδα” σε κεφαλαία γραμματοσειρά και γαλάζιο χρώμα, με κορωνίδα της φλόγα που παραπέμπει στο διαχρονικό συντηρητικό σύμβολο του πυρσού και αποτελείται από τρεις επιμέρους γλώσσες φωτιάς, χρώματος κυανού, κόκκινου και γαλάζιου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.