Πατριωτική Ανατροπή: Μπροστά μας οι εκλογές!

Εντείνεται, σε όλο το πολιτικό φάσμα, η προσπάθεια για το ποιος θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα των Ελλήνων ψηφοφόρων και να επηρεάσει το εκλογικό ακροατήριο, προς ίδιον κομματικό όφελος.

Ο μεγάλος απών; Η αλήθεια! Απουσιάζει επίσης και η ορθή ρητορική τέχνη, η οποία, σύμφωνα και με τον αρχαίο μέγιστο φιλόσοφο Σωκράτη, επιβάλλεται να έχει ως σκοπό την ίδια την αλήθεια.

Αντί αυτών:

-Κυριαρχούν το ψεύδος, η συκοφαντία, η παραπληροφόρηση, η πολιτική και ιδεολογική παραπλάνηση, η αλαζονεία, η εμετική κολακεία, η κυνική αδιαφορία, ο ηθικός ξεπεσμός!

-Βλέπουμε παντού δημαγωγική κενολογία, αδίστακτη καπηλεία των ιδεών, ανήκουστες επιθέσεις, λεκτικούς μύδρους, αγοραίο υβρεολόγιο, μειωτικούς χαρακτηρισμούς!

-Παρακολουθούμε μια απίστευτη μάχη εντυπώσεων, αδίστακτη δημαγωγία, άπλετη παροχολογία, φιλοπολεμική ατμόσφαιρα με καλλιέργεια μίσους, παλινωδίες και ευτελισμό της δικαιοσύνης.

-Επικρατεί ένα απόλυτο πολιτικό χάος, μέσα στο οποίο στροβιλίζονται οι αοριστότερες ιδέες και οι αντιφατικότερες προτάσεις περί μέτρων σωτηρίας.

-Διαρρέουν (σκοπίμως;) ανατριχιαστικά σενάρια περί «Συμφωνίας υποχωρήσεων» με τους Τούρκους και περί «αλλαγής του Συντάγματος», εξοβελίζοντας από αυτό ότι έχει σχέση με το Έθνος των Ελλήνων και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη μας.

Μπροστά μας οι εκλογές!

Ισχνές μειοψηφίες, στο όνομα μιας κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας, αλλά ουσιαστικά μιας κοινοβουλευτικής αυταρχικής μονοκρατορίας, εκμεταλλευόμενες την κατακλυσμιαία επικράτηση της προπαγάνδας των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, επιδιώκουν να επιβάλλουν την θέλησή τους στη συντριπτική πατριωτική πλειοψηφία, υπακούοντας τυφλά στην νέα παγκοσμιοποιημένη διεθνιστική ιδεολογία τους και στους ξένους πάτρωνές τους.

Όσοι νομίζουν ότι η νέα Βουλή θα θέσει τις βάσεις του νέου πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Δεν ανεγείρεται κανένα νέο οικοδόμημα με παλιά και σαθρά υλικά.

Μπροστά μας οι εκλογές!

Η απαξίωση των πάντων από τους θλιβερούς εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται. Απαξιώνονται πλήρως οι Έλληνες πολίτες, η Πολιτική, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία, η Κοινωνική Συνοχή.

Η απαξίωση των πολιτικών από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό εκφράζεται με την τοποθέτηση της πολιτικής ως θεσμού στον πάτο των επιλογών εμπιστοσύνης, καθώς και με την δραματική μείωση της συμμετοχής των Ελλήνων πολιτών στα κοινά.

Ζούμε την βασιλεία της απαξίωσης των πάντων και απάντων!

Μπροστά μας πάλι οι εκλογές!

Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζεται νέος πολιτικός αέρας, νέες πολιτικές δυνάμεις!

Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζονται νέοι στην πολιτική σκηνή, με καθαρά πρόσωπα και θέσεις, οι οποίοι να αφοσιωθούν, να εμβαπτισθούν εντός της εθνικής ιδέας και με όπλα την γνώση και την πίστη να αγωνιστούν για να δώσουν νέα πνοή στη χώρα.

Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Απαιτείται μια Πατριωτική Ανατροπή!

Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.