Ο καθένας που συναντά τον Χριστό μπορεί να γίνει μάρτυρας Του, απόστολος Του, τόνισε στο χθεσινό του κήρυγμα με αφορμή την ευαγγελική περικοπή ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος προέστη του Πολυαρχιερατικού συλλείτουργου που τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι στο οποίο έλαβαν μέρος κληρικοί της Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και πλήθος πιστών.

Μιλώντας για τα νοήματα που πηγάζουν από τη συνομιλία που είχε ο Χριστός με τη Σαμαρείτιδα στο φρέαρ του Ιακώβ, ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος επεσήμανε ότι ο Κύριος όχι μόνο μας δείχνει τον εαυτό Του με αμέτρητους τρόπους και αμέτρητες φορές μέσα στη ζωή μας, αλλά και πως μπορούμε πραγματικά να βιώσουμε την αγάπης Του.

“Να νιώσουμε το κενό και το ανούσιο της ζωής χωρίς τον Χριστό και ταυτόχρονα να μην χάνουμε ποτέ την ελπίδα ότι αναζητώντας το Ζωντανό Νερό θα έρθουμε πραγματικά στον Χριστό. Είθε να είναι μαζί μας, μέσα μας και ανάμεσά μας, ώστε προσπαθώντας από την αγάπη Του να τρεφόμαστε συνεχώς με το Ζωντανό Νερό, που δεν είναι άλλο παρά ο Ιησούς Χριστός», υπογράμμισε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.