Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους Ρώσους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο στέλνει με μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος.

Οι συνθήκες που σχετίζονται με την εξάπλωση του καταστροφικού ιού δεν μας επέτρεψαν να συγκεντρωθούμε αυτή τη φορά για κοινή λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμπόδισε να ενώσουμε τις προσευχές μας πριν από ένα σημαντικό στάδιο στη ζωή σας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Ο Μακαριώτατος καλεί τον κάθε αθλητή να εμπιστευθεί πέραν από τις δικές του δυνάμεις και την παντοδύναμη βοήθεια του Θεού και καταλήγει λέγοντας “ο Παντοδύναμος Θεός να σας ενδυναμώσει στους προσεχείς αγώνες. Επικαλούμαι την ευλογία του Θεού, ελπίζοντας ότι οι επερχόμενοι διαγωνισμοί θα χρησιμεύσουν για τη δημιουργία παγκόσμιας ειρήνης, τον τερματισμό των εσωτερικών διαμάχων και τη συμφιλίωση των λαών”.

ope

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.