ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-Αθηναϊκή Λέσχη: Παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου Το επίσημο δείπνο επιμελήθηκε το Δειπνοσοφιστήριον στην αίθουσα του 9ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης, κ. Κυριάκος Κουκουλομμάτης και το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητας Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Α’.

Αυτήν την ιστορική ημέρα για την Αθηναϊκή Λέσχη ετίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας καθώς και διακεκριμένοι επιχειρηματίες.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος βρέθηκε στην Αθήνα καθώς συμμετείχε στην 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 15 έως 17 Απριλίου 2024.

Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έχει βραβευθεί για το οικολογικό όραμά του και τη σημαντική περιβαλλοντική δράση του, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «Πράσινου Πατριάρχη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.