ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο για την συμβολή του στην αποστολή παρτίδας του Ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού «Sputnik-V» στον Λίβανο, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή του Πατριάρχη Αντιοχείας αναφέρει:

«Θα θέλαμε να Σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να βοηθήσετε τους αδελφούς σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιοχείας. Οι σχέσεις που συνδέουν τις Εκκλησίες μας εκδηλώνονται πλήρως και μεταφράζονται στη γλώσσα της δράσης. Με αυτήν την επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μακαριότητα Σας για την βοήθεια που μας στείλατε με την μορφή του εμβολίου Sputnik, η οποία ήταν μια πραγματική έκφραση της ανησυχίας Σας και του γεγονότος ότι είστε κοντά στην Εκκλησία μας εν μέσω αυτής της δυσάρεστης δοκιμασίας που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος, ο οποίος υποφέρει από το βαρύ φορτίο της πανδημίας του κορωνοϊού.»

Καταλήγοντας στην επιστολή του ο Μακαριώτατος προσθέτει, μεταξύ άλλων, ότι προσεύχεται στον Κύριο να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων, να παρηγορήσει τους ασθενείς και να ενισχύσει το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.