Υπενθυμίζεται πως στις 25 Μαρτίου του 2020, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία.

Σε δίκη, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, παραπέμπεται σήμερα ο ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ο οποίος τον Μάρτιο του 2020 κατά την περίοδο της καραντίνας, έκανε λειτουργία, παρά τις απαγορεύσεις.

Για την ενέργειά του αυτή είχε κινηθεί ποινική διαδικασία και σήμερα προσήλθε για να δικαστεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το tempo24.

Μαζί του βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας και δεκάδες πιστοί για να του συμπαρασταθούν. Μάλιστα, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο τον χειροκροτούσαν ενώ σύμφωνα με το politeianews, φώναζαν «άξιος».
Υπενθυμίζεται πως στις 25 Μαρτίου του 2020, ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Τη λειτουργία τέλεσε ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ο οποίος, σύμφωνα με το tempo24, πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία.

Δικάζεται σήμερα ιεράς ο οποίος άνοιξε τον ναό του και έκανε λειτουργία παρά τις απαγορεύσεις.
Στο εδώλιο του Δικαστικού Μεγάρου Πάτρας ένας ιερέας ο οποίος δικάζεται καθώς έκανε λειτουργία την περίοδο της καραντίνας.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου δικάζεται σήμερα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού και στο πλευρό του είναι αρκετοί πιστοί, σύμφωνα με το thebest.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.