Αναμένουμε το ανακοινωθέν από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Έκτακτη σύσκεψη για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, αλλά και τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τη διάρκειά του πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με στόχο της αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Στη συνάντηση, όπου συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και εκπρόσωποι υγειονομικών φορέων και της αστυνομίας, αποφασίστηκε να γίνουν κανονικά ο πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η λιτανεία με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα πάμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση χωρίς να έχουν ληφθεί τα πιο αυστηρά μέτρα, ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία», δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και πρόσθεσε πως για τον έλεγχο πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού εντός του Ιερού Ναού θα πρέπει να υπάρξουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Αναμένουμε το ανακοινωθέν από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.