"Ξέρετε γιατί; Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει με τη φωνή της λογικής", συμπλήρωσε με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Μία μέρα μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Στο «Πρωινό» ο πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση να μιλήσει σχετικά. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είναι αρνητικός στο θέμα της τεκνοθεσίας.

Ο πατέρας Σεραφείμ, λοιπόν, ξεκίνησε με μια απρόσμενη αναφορά στον Λάκη Γαβαλά.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι θα ήθελα να ασπαστώ το χέρι του Λάκη Γαβαλά σήμερα. Ξέρετε γιατί; Γιατί μιλάει με τη φωνή της λογικής. Το ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε κανονίσει τόσα χρόνια να είναι τακτοποιημένες υποθέσεις πολιτών του, αυτό είναι ένα από τα πολλά που το ελληνικό κράτος αδυνατεί να δώσει στους πολίτες», είπε ο πατέρας Σεραφείμ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
 1. Αρλον 1 μήνα πριν

  Πατέρα μου Όλοι έχουμε ευθύνη γιαυτό τα παιδιά, και θα πληρώσουμε όλοι τον λογαριασμό, θα μας τον φέρει Ο ΜΙΤΥΛΙΝΙΟΣ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΙΓΟΣ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΑΡΛΟΝ

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Arlon 1 μήνα πριν

  Ευλόγησε Πατέρα Σεραφείμ, Σας παρακαλώ πολύ να Πείτε την αλήθεια στον ελληνικό Λαό στο Κυριακάτικο κυρηγμα σας ότι γιαυτό τα παιδιά που μας ικετευουν να αποκτήσουν ταυτότητα εμείς όλοι ευθυνόμαστε που τα μεγαλώσαμε , αυτό θέλει Ο Χριστός μας να ακουση την Κυριακή μετά το Ευαγγέλιο .
  Ναι εμείς όλοι, Πατεράδες, Ιεροις,Εκπαιδευτική, βουλευτές,Ειδική επιστήμονες, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,Και να του ζητήσουμε συγνώμη, αλλά κ σ αυτά τα παιδιά να συζητήσουμε συγνώμη.
  Γιατί όλοι θα πληρώσουμε τον λογαριασμό που θα φέρει σύντομα στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΉΝΗ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ
  Αrlon

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.