Τίτλοι τέλους έπεσαν στην υπόθεση θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, που "έσβησε" στις 14 Απριλίου 2019 σε πάρτι γενεθλίων στους Τρούλλους. Οι τρεις ένοχοί άκουσαν σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, την ποινή τους, ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και επιτήρηση από κηδευμονευτικό λειτουργό.

Πως σχολιάζετε την απόφαση του δικαστηρίου;

Σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά η ποινή δεν μου άρεσε. Μπορούσε να ήταν ποινή φυλάκισης, τουλάχιστον ήταν να ικανοποιηθεί και η ψυχή του Παναγιώτη μου κι εμείς σαν γονείς. Περίμενα κάποια ποινή φυλάκισης. Δεν ξέρουν πως είναι να αναγιώνεις ένα μωρό και να το χάσεις και η ποινή να είναι τόσο…τόσο φτηνή.

Θέλετε να μάθετε τι έγινε εκείνη τη νύχτα;

Τα βάσανα που περνούσε εκείνη τη νύχτα, κάτι άκουσα. Θα σφίξω την καρδιά μου να τα δω (τα βίντεο) αν είναι δυνατόν να τα δω καθαρά, τι τράβησε, πόσο βασανίστηκε και από ποιούς. Με χωρίς να έχω στο νου μου να κάνω κακό κανενός. Εκάμαν μας τα εμάς αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να βλάψω κανέναν.

Νομίζετε θα τους συγχωρέσετε;

Δεν είμαι άνθρωπος κατζιάρης αλλά εκείνος που θα συγχωρέσει και θα δικάσει, μόνο ο Θεός. Δεν θα τους συγχωρέσω. Αλλά δεν θα βλάψω κανέναν, ό,τι μου εκάμαν εμένα, όσο και αν μου μαυρίσαν το σπίτι μου, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πειράξει κανέναν. Όσος καιρός και να περάσει, όσο ζω, δεν πρόκειται να βλάψω κανέναν, για τα κακά που μου έκαμαν.

Σκοπεύετε να ασκήσετε έφεση για την απόφαση;

Θα το σκεφτώ και θα το μιλήσω με το δικηγόρο μας.

Αποφασίσατε να μην πάτε στο δικαστήριο σήμερα, γιατί;

Διότι έβλαψε μας την περασμένη φορά που πήγαμε και είδαμε τους τέσσερις που μας εκάμαν το κακό.

Όπως μας είπατε, δεν σας άρεσε η ποινή, νιώσατε όμως μια κάποια δικαίωση;

Έστω και με την 18μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή, τουλάχιστον κάτι είναι για την κοινωνία, τουλάχιστον ας παραδειγματιστούν άλλοι να μην υποφέρουν άλλα σπίτια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εμείς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.