ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Ονομάζομαι Λευτέρης Πατεράκης μένω στη Ζακυνθο με την οικογένεια μου, ο μικρός γεννήθηκε με ένα σοβαρό κινητικό πρόβλημα.

Πήγαμε στους γιατρούς και εδώ και στην Αθήνα , κάναμε ακτινογραφίες αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί πρόβλημα ενώ ορισμένοι το απέδωσαν σε μη σωστή αποστολή εντολών από τον εγκέφαλο.

Ο πνευματικός μας εδώ στο νησί μου συνεστησε να πάω και να προμηθευθώ από εκκλησία της Αθήνας την προσευχή εννεαημερου στον Αγιο Ιούδα το Θαδδαίο και να τη διαβάζουμε μαζί με το παιδι καθε βράδυ.

Έτσι και έγινε και εναμιση μηνα το πρόβλημα σταδιακα άρχισε να ξεπερνιέται.

Να έχουμε ολοι την ευχή του .

Αγιος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό.

Η συνεχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Υπάρχει κάποιος καλός πνευματικός στη Ζάκυνθο?