Νόστιμη συνταγή

Υλικά:
8 πατάτες μέτριες στρογγυλές
4 φλιτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
3-4 αυγά

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες από τη φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή από την ψίχα τους. Τις βράζουμε ελαφρώς για να μαλακώσουν, αλλά με προσοχή για να μη λιώσουν. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, ανακατεύοντας με τα τυριά και την κρέμα γάλακτος. Γεμίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Από πάνω μπορούμε να ρίξουμε διάφορα μυρωδικά. Σερβίρονται ζεστές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.