ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ: Αν και είναι αρκετά νωρίς, υπάρχει μια ξεκάθαρη τάση για καλό καιρό και αν δεν αλλάξει κάτι θα ψήσουμε το αρνί με «σύμμαχο» τον καιρό!

Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά πολλοί αναρωτιούνται τι καιρό θα κάνει το Πάσχα που φέτος «πέφτει» 24 Απριλίου.

Παρακάτω, λοιπόν, με τη βοήθεια του Accuweather και την μακροπρόθεσμη πρόγνωση, συγκεντρώσαμε τις προβλέψεις για 4 πόλεις, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και την Ξάνθη.

Μερομήνια 2021 – 2022. Τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Με τι καιρό θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Αποκριές, Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα. Πως θα σουβλίσουμε τον οβελία το φετινό Πάσχα; Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον κάθε μήνα – εποχή.

Πρακτική γνώση, μελέτη και πρόβλεψη καιρού ανά μήνα και ειδικά τον τρέχοντα μήνα Απρίλιο του 2022.

Μερομήνια 2021 – 2022. Πρακτική μελέτη, πρόβλεψη καιρού
Μερομήνια ονομάζει ο λαός τις (12) δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου.

Μερομήνια 2021 – 2022. Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα του 2021 – 2022 σύμφωνα με το πρώτο δωδεκαήμερο του Αυγούστου 2021.

Πόσο χειμωνιάτικος θα είναι ο καιρός τα φετινά Χριστούγεννα του 2021; Θα είναι χιονισμένα; Πως θα υποδεχθούμε το 2022 την φετινή Πρωτοχρονιά που μας έρχεται;

Με τι καιρό θα κάνουμε Σαρακοστή το 2022; Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα και την Κυριακή των Αποκριών του 2022;

Πως θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα το 2022; Θα μας αφήσει ο καιρός να σουβλίσουμε τον οβελία το φετινό Πάσχα;

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.