Του π. Διονυσίου Ταμπάκη-Με πολύ χαρά μάθαμε πως απομακρύνθηκε η βλάσφημη Απεικόνιση Του Κυρίου Ιησού Χριστού από την κυρία που την ανήρτησε πριν μερικές ημέρες στο Ναύπλιο. Πιστεύω πως πραγματικά μεταμελήθηκε για αυτή της την ενέργεια πράγμα που πρέπει να εκτιμήσουμε.

Παρακαλώ τους αγαπώντας Τον Χριστόν να συγχωρέσουν και να χωρέσουν στην καρδιά τους την συγκεκριμένη συνάνθρωπό μας και αντί για μύδρους ,σχόλια και λόγια ,που δεν έχουν πόνο, να κάμουνε τον κόπο της προσευχής και κανένα κομποσχοίνι για αυτή την ψυχή που και για εκείνη έχυσε το Αίμα Του ο Χριστός. Θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν και παιδί μας. Αρκετή η ψυχική ταλαιπωρία που πέρασε από τη γνωστή ενέργειά της.

Το καλό τουλάχιστον, από όλη αυτή την δυσάρεστη ιστορία είναι πως εκφράστηκε η αγανάκτηση εκατομμυρίων Χριστιανών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Ένα τρανταχτό μήνυμα για όσα αντίχριστα κέντρα υπονομεύουν συστηματικά την Ορθόδοξο πίστη των πατεράδων μας.

Θυμάμαι σε πρόσφατη επίσκεψή μας στη Σμύρνη τον θρησκευτικό σεβασμό που απολαύσαμε και ο οποίος ακόμη υφίσταται στην Τουρκία σε αντίθεση με τους γνωστούς άθεους νόμους που κατά κόρον ψηφίζονται στην «Χριστιανική» πατρίδα μας.

Η Ειρήνη Του Χριστού και η γλυκιά αγάπη Της Θεοτόκου να αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.