Το βιογραφικό βιβλίο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα» του π. Ιωάννη Χρυσαυγή κυκλοφόρησε και στα γεωργιανά, και παρουσιάστηκε στις 20 Ιουνίου στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κοινοβουλίου της Γεωργίας.

Το αναφερόμενο βιβλίο εκδόθηκε και στα γεωργιανά με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Κρατικού Πανεπιστημίου Σοχούμι της Γεωργίας Καθηγητή Ζουράμπ Χονελίτζε (Zurab Khonelidze,).

Σημειώνεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είναι Επίτιμος Διδάκτορας του Κρατικού Πανεπιστημίου του Σοχούμι της Γεωργίας. (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου (Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ), επικεφαλής της Γεωργιανής ενορίας στην Κωνσταντινούπολη, ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας, ο πρύτανης του Κρατικού Πανεπιστημίου Σουχούμι και άλλοι).

Οι ομιλητές μίλησαν για την αποστολή και το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, σημείωσαν την αδελφική στάση και αγάπη του Παναγιωτάτου προς τη χώρα, τον λαό και προσωπικά προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ Γεωργίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.