Τέσσερις Αρχιερείς, οι Σεβ. Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμων, Σερρών κ. Θεολόγος, Ζιχνών κ. Ιερόθεος και Τρίκκης κ. Χρυσόστομος μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 4 Μαΐου προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αντωνίου Ρεγγίδη, πατέρα του αρχιμ. Ανθίμου Ρεγγίδη, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 67 ετών μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία της υγείας του.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, στην εξόδιο ακολουθία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ενώ συγχοροστάτησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σερρών κ. Θεολόγος, Ζιχνών κ. Ιερόθεος και Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, και παρέστησαν αρκετοί κληρικοί από Μητροπόλεις της πατρίδος μας που συνδέονταν φιλικά με την οικογένεια του π. Ανθίμου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμο για την άδεια και την ευλογία και ευχήθηκε την εξ ύψους παρηγορία προς τον π. Άνθιμο και τους οικείους του μακαριστού Αντωνίου Ρεγγίδη.

Παρουσία τεσσάρων Αρχιερέων η Εξόδιος Ακολουθία του πατέρα του αρχιμ. Ανθίμου Ρεγγίδη

Παρουσία τεσσάρων Αρχιερέων η Εξόδιος Ακολουθία του πατέρα του αρχιμ. Ανθίμου Ρεγγίδη

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.