Δοξολογία τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για την «Ημέρα Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών». Στη δοξολογία, αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου.

Μετά τη δοξολογία, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, εκφώνησε ομιλία στον Ναό. Ακολούθως, ο κ. Οικονόμου μετέβη στο Μνημείο Εθνικών Ευεργετών, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι: ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Γκιουλέκας, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Γεώργιος Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού, εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, του Διοικητή Γ΄ΣΣ/NRDC–GR, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και του Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.