Άμεση ήταν η εξιχνίαση της υπόθεσης καταστροφής ελληνικής σημαίας που βρίσκονταν αναρτημένη εντός του Ενετικού Κάστρου Πάργας, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου και του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία επτά νεαρών, τεσσάρων ανδρών και τριών γυναικών, ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλου εθνικής σημασίας κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νυχτερινές ώρες της Κυριακής προς Δευτέρα, οι κατηγορούμενοι παραβίασαν την κεντρική θύρα εισόδου του Ενετικού Κάστρου Πάργας και έσκισαν ελληνική σημαία που ήταν τοποθετημένη σε σημείο επί των τειχών του Κάστρου. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Πάργα μία εκ των κατηγορουμένων.

Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν μία ακόμη ελληνική σημαία από τον ιστό που ήταν αναρτημένη σε μπαλκόνι σπιτιού στην Πάργα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.