Του Θεόδωρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυκας-Ο αντιπρόεδρος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Τσαντίκος και η γραμματέας Κάθριν Μπουφίδη –Walsh υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο τις οποίες και έκανε αποδεκτές.

Η κυρία Walsh εκτελούσε και χρέη Νομικού Συμβούλου της Αρχιεπισκοπής, έπειτα από την εκδημία του αειμνήστου Εμμανουήλ Δήμου.

Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν πως οι προαναφερθέντες οι οποίοι είχαν διορισθεί από τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο, είχαν υποβάλλει και πριν τις παραιτήσεις τους και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα από την άφιξη του νέου Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου τον Ιούνιο, πλην όμως τότε δεν τις έκανε αποδεκτές και τους παρακάλεσε να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Τούτη τη δεύτερη φορά όμως ο Αρχιεπίσκοπος έκανε δεκτές τις παραιτήσεις τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για την αντιπροεδρία είναι του επιφανή επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδης και για τη θέση του γραμματέα του πρώην δικαστή Θεοδώρου Μποζονέλη, ο οποίος είναι και γραμματεύς του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.