Κατεπείγουσα έρευνα για τις εικόνες φρίκης που επικρατούν στο νεκροταφείο του Σχιστού διέταξε σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθηγητής Δημοσθένης Κασσαβέτης.

Ο επικεφαλής του ΣΕΕΔΔ έδωσε αυτεπάγγελτα την εντολή προκειμένου να εξεταστεί η «τήρηση της νομιμότητας στο κοιμητήριο Σχιστού όσον αφορά στην εκταφή και την ανακομιδή των οστών».

Η εντολή κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ, με επιτόπιο έλεγχο από κλιμάκιο επιθεωρητών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αντί να τηρείται η προβλεπόμενη για τις εκταφές διαδικασία, τα υπολείμματα μπαίνουν σε μαύρες σακούλες, οι οποίες βρίσκονται πεταμένες στο πάρκινγκ των επισκεπτών του κοιμητηρίου.

Το ίδιο και στους διαδρόμους του νεκροταφείου, ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι υπάρχουν αδιάλυτες σοροί που καταλήγουν μετά την εκταφή στοιβαγμένες σε αποθήκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.