Με τις πρέπουσες τιμές για τους αγωνιστές πεσόντες υπέρ της πατρίδος, εορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκυωβρίου στον Μητροπολοτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κύμη την έδρα της Ιεράς Μητροπόλρως Καρυστίας και Σκύρου όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και ακολούθησε η Δοξολογία της εορτής προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με την συμμετοχή των εφημερίων των ιερών ναών της Κύμης και του Διακόνου.

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Κύμης κ. Άγγελος Μαργελής οι Διοικητές του Στρατόπεδου Πυροβολικού και της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Κύμης οι σπουδαστές της Σχολής Εμποροπλοιάρχων οι μαθητες των σχολικών μονάδων της Κύμης εκπρόσωποι της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος και τοπικοί παράγοντες. Ακολούθησε ο πανηγυρικός λόγος της εορτής η επιμνημόσυνος δέηση στο ηρώο όπου και εψάλει ο Εθνικός Ύμνος απο την χορωδία του ιερού ναού με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ. Ευάγγελο Στάμου.

Εν συνεχεία, έλαβε χώρα η παρέλαση με την συμμετοχή πολλών κατοίκων της Κύμης και επισκεπτών ώστε να τιμήσουν την λαμπρή επέτειο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.