ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Παράταση για τέσσερις περιφερειακές ενότητες στο Κτηματολόγιο. Διαβάστε αναλυτικά ποιους αφορά το μέτρο.

Παράταση για τέσσερις περιφερειακές ενότητες στο Κτηματολόγιο

Ποιες περιοχές αφορά αναλυτικά

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες.

Παράταση σε νέες περιοχές για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Η διαδικασία ένταξης των ακινήτων στην πλατφόρμα του Κτηματολόγιο θα πάρει παράταση για τις περιοχές της Εύβοιας, Αχαΐας, Μαγνησίας και Σποράδες, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία έληγε την περασμένη Παρασκευή.

Η νέα προθεσμία για την Αχαία και την Εύβοια είναι στις 22 Ιουλίου 2019, ενώ για την Μαγνησία και τις Σποράδες στις 29 Ιουλίου.

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο καλεί τους πολίτες να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Πού μπορείτε να υποβάλετε δήλωση.

Οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες παρατείνεται από το Κτηματολόγιο η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας και τα αρμόδια γραφεία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.