ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ : Μηδενικό θα είναι το πρόστιμο μόνο για αυτούς που τα τέλη κυκλοφορίας τους είναι λιγότερα από 30 ευρώ, ενώ ισόποσο των τελών θα είναι αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι.Χ. ή επιβατικό Ι.Χ. Ίσο με το 50% των τελών κυκλοφορίας θα είναι το πρόστιμο για όσους έχουν όχημα που είναι επιβατικό Δ.Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Σε φάση τελικής επεξεργασίας και έκδοσης βρίσκονται δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.

Μέσω των δύο αυτών διαγωνισμών θα επιλεγούν υποψήφιοι 26 διαφορετικών ειδικοτήτων, των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

(-) Η πρώτη προκήρυξη αφορά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θα προσληφθούν 187 μόνιμοι ως εξής

167 στο υπουργείο
20 στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι βασικές ειδικότητες, θα είναι:

ΠΕ Γεωπόνων

ΠΕ Γεωπόνων (φυτικής παραγωγής)
ΠΕ Κτηνιάτρων
ΠΕ Ιχθυολόγων

ΠΕ Οικονομικού
ΠΕ Πληροφορικής
ΔΕ Γεωργικού – Κτηνοτροφικού
ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
(-) Η δεύτερη προκήρυξη αφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Θα προσληφθούν 240 μόνιμοι υπάλληλοι για τις ανάγκες του Καταστήματος Δράμας.

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία -και εν αναμονή, πάντα, της έκδοσης της προκήρυξης- θα ζητηθούν υποψήφιοι των παρακάτω ειδικοτήτων:

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Κατηγορία ΠΕ

Σωφρονιστικοί Ενηλίκων
Ιατροί
Οδοντίατροι

Κοινωνιολόγοι
Εγκληματολόγοι
ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας
Ψυχολόγοι
Κατηγορία ΤΕ

ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Πληροφορική

Μηχανικοί
Υγείας Πρόνοιας, ειδικότητα Κοινωνικής Εργασίας
Υγείας Πρόνοιας, ειδικότητα Νοσηλευτικής

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Παρότι στο υπουργείο Εργασίας ασκούνται πιέσεις για την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος των 5.500, ωστόσο πληροφορίες και πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση των συμβάσεων και θα υπάρξει νέα προκήρυξη.

Το νέο κοινωφελές πρόγραμμα θα αφορά ανέργους πτυχιούχους οι οποίοι θα απασχοληθούν σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς για συνολικό διάστημα 12 μηνών.

Για το πρώτο πρόγραμμα σχεδιάζεται ανάλογη προκήρυξη με αυτή του 2018 που θα προβλέπεται την πρόσληψη περίπου 5.000 ανέργων στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ 2020 – ΛΗΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020 : Για την φετινή χρονιά τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια, όμως από το 2021 η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί υποχρεωτικά κάτι καινούριο για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά το 2010 (λόγω οδηγίας της Ε.Ε. βάσει της οποίας αλλάζουν δραματικά ο τρόπος υπολογισμού των εκπομπών ρύπων, το οποίο κατ’ επέκταση θα έχει σοβαρή επίπτωση στα τέλη κυκλοφορίας) οπότε ίσως δούμε γενικευμένες αλλαγές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.