Στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν να ενταχθούν και κάποιες χιλιάδες νέων δικαιούχων, οι οποίοι μπήκαν ως 24 Φεβρουαρίου στο MyBusinessSupport και δήλωσαν τα έσοδά τους ανά μήνα, αλλά παρέλειψαν από λάθος τους να υποβάλουν και την απαιτούμενη αίτηση για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Συνολικά θα δοθούν απόψε 122 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το δεύτερο κύμα πληρωμών, μετά τους 108.762 που πληρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη 158 εκατ. ευρώ. Απομένουν επίσης άλλοι 53.550 δικαιούχοι που θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Μαζί με αυτούς στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν να ενταχθούν και κάποιες χιλιάδες νέων δικαιούχων, οι οποίοι μπήκαν ως 24 Φεβρουαρίου στο MyBusinessSupport και δήλωσαν τα έσοδά τους ανά μήνα, αλλά παρέλειψαν από λάθος τους να υποβάλουν και την απαιτούμενη αίτηση για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Μπαίνουν το βράδυ της Παρασκευής στους λογαριασμούς 123.869 δικαιούχων – Ποιοι δικαιούχοι θα φτάσουν τελικά στην πηγή της χρηματοδότησης

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν να πιστώνεται το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου, η επιχορήγηση που αναμένουν 123.869 δικαιούχοι της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6.

Η επιστρεπτέα προκαταβολή, η επιδότηση των πάγιων δαπανών των επιχειρήσεων και το πρόγραμμα «Γέφυρα 2» για τα επιχειρηματικά δάνεια, θα αποτελέσουν τα βασικά «όπλα» για την ενίσχυση των επιχειρήσεων το επόμενο διάστημα.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εξειδικεύοντας παράλληλα (μιλώντας στο mega) τι θα γίνει με την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.