ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το ΑΣΕΠ με δελτίο τύπου θα δημοσιοποιήσει νέα ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πως θα μεριμνήσει για την απρόσκοπτη υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 4Κ/2020.

Πράγματι, πριν λίγη ώρα το ΑΣΕΠ με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποιούσε την πρόθεσή του να δώσει παράταση στην προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το ΑΣΕΠ με δελτίο τύπου θα δημοσιοποιήσει νέα ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο «Πρόγραμμα προεργασίας για 1.100 άνεργους νέους, ηλικίας 18-30 ετών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», στο πλαίσιο των νέων δράσεων ανάσχεσης της ανεργίας μέσω της επιδότησης της εργασίας.

Στόχος του νέου προγράμματος είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, καθώς και η αντιμετώπιση του φαινομένου διαρροής επιστημονικού εργατικού δυναμικού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 7 μήνες και αφορά 1.100 εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει μηνιαία αποζημίωση ίση με τον νόμιμο κατώτατο μισθό (με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές) καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 7.150.000 €.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.