ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή βάσει της οποίας λαμβάνει παράταση η κοινωφλής εργασία του ΟΑΕΔ. Διαβάστε για ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ και τα αποτελέσματα στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

ΑΣΕΠ: Από την τροπολογία για την παραμονή των συμβασιούχων έως τον Οκτώβριο, τεκμαίρεται ότι ο μήνας αυτός είναι το απώτατο όριο για την τοποθέτηση των οριστικώς διοριστέων.

Βγήκαν τα αποτελέσματα προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Τα ονόματα των επιτυχόντων θα πάρουν ΦΕΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής τους στους φορείς πρόσληψης. Διαβάστε ειδήσεις για ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ η παράταση θα είναι τουλάχιστον 2μηνη ενώ αναμένεται η έκδοση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους δήμους (Β΄ κύκλος).
ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

Οι αιτούντες για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί του ΕΣΠΑ θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Παιδικοί σταθμοί: Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΕΣΠΑ. Ποια τα δικαιολογητικά. Στις 7 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που αφορά τα vouchers που θα λάβουν οι οικογένειες για τη φοίτηση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω την προσεχή σχολική χρονιά, 2019-2020.

Θα επιλεγεί, όπως όλα δείχνουν, νέο προσωπικό στο ΟΑΕΔ. Δηλαδή, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ωφελούμενοι της Δράσης 8/2018.

Το νέο πρόγραμμα θα εκδοθεί, πιθανότατα, έως το τέλος Ιουνίου

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία από τον Υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η κοινωφελής εργασία σε 276 δήμους για 30.333 εργαζόμενους

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Νέα παράταση έλαβε η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Η παράταση αυτή θα είναι τουλάχιστον 2μηνη, εν αναμονή της έκδοσης του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους δήμους (Β΄ κύκλος).

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.