ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Μεταξύ των απαραίτητων πρόσθετων προσόντων -τα οποία συνολικά είναι 15- είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ, η άριστη ή πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και η εμπειρία δύο ετών σε συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πρόσθετα προσόντα, τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκδίσηση συγκεκριμένων θέσεων, περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη μονίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (3Κ/2020).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected] ) όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων, προχωρά μέσω ΑΣΕΠ η Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

– ΥΕ Βοηθητικού – Προσωπικού Καθαριότητας
– ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης – Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει.

Σε πλήρη εξέλιξη η επεξεργασία των αιτήσεων που αφορούν στην πρόσληψη μονίμων εκπαιδευτικών.

Μάθαμε όλες τις νεότερες εξελίξεις και μεταφέρουμε το ρεπορτάζ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.