ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Αναμένεται άμεσα να ανοίξει στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο για τις νέες κατηγορίες εργαζομένων προκειμένου να υποβάλλουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση για την λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, επιδόματος ύψους 800 ευρώ.

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ – Μεταξύ Τρίτης 5 και Παρασκευής 8 Μαϊου θα καταβληθεί η ειδική αποζημίωση σε 160.000 μισθωτούς ειδικών κατηγοριών, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο Υπ. Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Eπίσης αναμένεται άμεσα να ανοίξει στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο για τις νέες κατηγορίες εργαζομένων προκειμένου να υποβάλλουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση για την λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, επιδόματος ύψους 800 ευρώ.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 2020

Σύμφωνα με πηγές του ΟΑΕΔ η σχετική προκήρυξη θα βγει στον «αέρα» αμέσως μετά την Πρωτομαγιά με πιο πιθανές ημερομηνίες τη Δευτέρα 4 την Τρίτη 5 Μαΐου.

Με την έκδοση της προκήρυξης θα ξεκινήσει ταυτόχρονα και η έναρξη της υποβολής αιτήσεων, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση που έχει ήδη δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ήταν να ξεκινήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ωστόσο υπήρξαν ορισμένες μικρές αλλαγές που καθυστέρησαν την έκδοση της.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Συντάξεις Ιουνίου 2020 : Από τις 28/04/2020 έως τις 29/04/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 591.037,55 ευρώ.

Οι πληρωμές αφορούν στο μέτρο δωρεάν διανομή φρούτων, της νιτρορύπανσης, της βιολογικής κτηνοτροφίας – διατήρηση, δασώσεις, μεταφορικά Αιγαίου κ.ά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.