ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, Πρόεδρος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, μετέβη στον χώρο του Κηροπλαστείου, όπου παρέλαβε 52 τόνους λίπασμα, δωρεά της εταιρίας «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», το οποίο προσφέρθηκε σε γεωργούς της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, των οποίων οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από την πλημμύρα «Ιανός».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Απόστολο Κωτούζα, Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ» και εν τω προσώπω του τον Πρόεδρό της κ. Λαυρεντιάδη για την προσφορά των λιπασμάτων.

Ανέφερε σχετικά: «σήμερα με αυτή μας την κίνηση θέλουμε να δώσουμε μια μικρή βοήθεια στους συνανθρώπους μας, που πραγματικά έχουν ανάγκη. Στους συνανθρώπους μας που με κόπο και μόχθο καλλιεργούν τη γη και προσφέρουν τα προϊόντα τους στην τοπική μας κοινωνία. Στη δύσκολη πλέον πραγματικότητα, που ζούμε, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και τις αγωνίες τους. Η σημερινή διανομή λιπασμάτων εντάσσεται στις γενικότερες πρωτοβουλίες, που υλοποιεί το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, για την στήριξη των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας. Πέραν από την διανομή φαγητού, φαρμάκων, τροφίμων, νερού, στρωμάτων, κρεβατιών, κλινοσκεπασμάτων, γραφικής ύλης, ζωοτροφών σήμερα, θα μοιράσουμε 52 τόνους λιπασμάτων για τους αγρότες μας. Τέλος, να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την εταιρεία «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», καθώς και τον υπεύθυνο του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, αλλά και τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που όλον αυτό τον καιρό δίνουν το είναι τους για την ανακούφιση του πάσχοντα συνανθρώπου».

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων, όπου εκεί διανεμήθηκαν λιπάσματα της ιδίας Εταιρίας σε αγρότες της επαρχίας Φαρσάλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.