Κατάμεστος είναι ο Ιερός Ναός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, κατά την παράκληση που αναπέμπεται για εντοπισμό του 23χρονου φοιτητή Κύπρου Παπαϊωάννου και της 24χρονης φοιτήτριας Αναστασίας Αδαμίδου που αγνοούνται στα συντρίμια των μοιραίων τρένων που συγκρούστηκαν στην περιοχή των Τεμπών.

Ο Κύπρος Παπαϊωάννου είναι γιος πολύτεκνου ιερέα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Λάρισα μαζι με άλλα μέλη της οικογένειας του για να ενημερωθούν για την τύχη του 23χρονου.

Ο νεαρός, μάλιστα, υπηρετεί ως ψάλτης στον συγκεκριμένο ναό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα Αυγόρου.

Πλήθος πιστών συμπροσεύχονται για διακρίβωση της τύχης του νεαρού φοιτητή Νομικής και της νεαρής φοιτήτριας Οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη.

Με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οικείοι των δύο νεαρών παιδιών αναρτούν φωτογραφίες και ζητούν από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει.

Ο 23χρονος φορούσε τα ρούχα όπως στην πιο κάτω φωτογραφία που λήφθηκε προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο και φορούσε χρυσό σταυρό και βέρα. Η φωτογραφία λήφθηκε χθες 28 Φεβρουαρίου έξω από το Σύνταγμα στην Αθήνα.

Τα ίχνη της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, οδοντίατρου από την Πάφο αναζητεί ο πατέρας του φίλου της νεαρής, ο οποίος από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τις Αρχές.

Η 24χρονη Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι, με τον ίδιο να αναφέρει ότι ανασύρονται και ζωντανά άτομα από εκεί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.