Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2020, στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σπάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος τέλεσε την καθιερωμένη Ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά και τους γονείς τους επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η επιτυχία στηρίζεται κυρίως στην εκ Θεού φώτιση των υποψηφίων, την καλή προετοιμασία και την εμπιστοσύνη των παιδιών στις δυνάμεις τους. Ολοκληρώνοντας τον λόγο του, ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν τις κρίσιμες αυτές ημέρες ψυχική και σωματική υγεία και τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους κόπους ετών που έχουν καταβάλει δίνοντας παράλληλα χαρά στους γονείς τους, που πολύ έχουν μοχθήσει για την επιτυχία τους.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παράκλησης εκτέθηκε, για προσκύνηση και ψυχική ενδυνάμωση των υποψηφίων, απότμημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Λουκά επισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του ιατρού, που φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολή μας.

Μετά το πέρας της λατρευτικής σύναξης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δώρισε σε κάθε υποψήφιο συμβολικά, ως ευλογία, ένα στυλό και μία εικόνα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.