ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - 8 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Ιερά Ακολουθία Ζωντανά. Παράκληση του Αγίου Νικολάου - Ευλογία και Προσευχή στο Άγιο Νικόλαο. Ο Άγιος Νικόλαος ο Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας και Θαυματουργός.

Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Εσπερινού – Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 – Ώρα 17.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση Αγίου Νικολάου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Αγίου Νικολάου του Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 17.00.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Παράκλησης 8 Δεκεμβρίου 2022 με τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Θαύματα Αγίου Νικολάου

Ο Νικόλαος σε νεαρή ηλικία έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Αλλά ο Νικόλαος, εμπνεόμενος από φιλάνθρωπα συναισθήματα, διέθετε την περιουσία του για να ανακουφίζει άπορα, ορφανά, φτωχούς, χήρες, στενοχωρημένους οικογενειάρχες. Ένας μάλιστα, θα διέφθειρε τις τρεις κόρες του, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα.

Όταν το έμαθε αυτό ο Νικόλαος, μυστικά σε τρεις νύκτες εξασφάλισε την προίκα των τριών κοριτσιών, αφήνοντας 100 χρυσά φλουριά στην κάθε μία. Έτσι, οι τρεις κόρες αποκαταστάθηκαν και γλίτωσαν από βέβαιη διαφθορά.

Στην συνέχεια αφιερώθηκε στον ασκητικό βίο, λόγω όμως της ξεχωριστής αρετής του τιμήθηκε, χωρίς να το επιδιώξει, αρχικά με το αξίωμα του Ιερέα στα Πάταρα και συνέχεια με το αξίωμα του αρχιεπισκόπου Μύρων.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο τα 3 θαύματα του Αγίου Νικολάου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.