ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού με τον Αγιασμό Οκτωβρίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 18.00.

Εκκλησία Live – Αγιασμός Ζωντανά. Παράκληση του Αγίου Κυπριανού του Ιερομάρτυρα – Αγιασμός και Ευχή Αγίου Κυπριανού. Ο Άγιος Κυπριανός ο Ιερομάρτυρας. Αγιασμός Οκτωβρίου.

ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ: Θα διαβαστεί από τον ιερέα η ευχή εξορκισμού Αγίου Κυπριανού.

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού με τον Αγιασμό Οκτωβρίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 18.00.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ
ΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Παράκλησης 6 Οκτωβρίου 2022 με τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Κυπριανού του Ιερομάρτυρος live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 18.00
ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Εσπερινού και Αγιασμός – Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 – Ώρα 18.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση Αγίου Κυπριανού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιασμοσ
Αγιασμοσ Οκτωβριου
Εσπερινοσ
Παρακληση
Ευλογια
Αγιοσ Κυπριανοσ
Ευχη
Προσευχη
Προσευχη Αγιου Κυπριανου
2 Οκτωβριου
6 Οκτωβριου
vesper service
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.