Γενέθλιο Τιμίου Προδρόμου: Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού - Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 19.30.

Εκκλησία Live – Εσπερινός του Γενεθλίου Αγίου Ιωάννου Ζωντανά. Εσπερινός Γενέθλιο Τιμίου Προδρόμου – Μεθέορτος Εσπερινός – Παράκληση Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού.

Ιερά Πανήγυρις του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού με παράκληση ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου.

Γενέθλιο Τιμίου Προδρόμου: Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 19.30.

Θα τεθεί προς προσύνημα Ιερό Λειψάνο του Αγίου Ιωάννου.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Εσπερινού 24 Ιουνίου 2021 με τον Μεθέορτο Εσπερινό και την παράκληση του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 19.30
Εσπερινός του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Μεθέορτος Εσπερινός του Τιμίου Προδρόμου – Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 – Ώρα 19.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Εσπερινός και Παράκληση του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.