ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - 29 Σεπτεμβρίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Ιερά Ακολουθία Ζωντανά. Παράκληση του Αγίου Φανουρίου του Νεοφανούς και Μεγαλομάρτυρος - Ευλογία και Αγιασμός.

Ο Άγιος Φανούριος ο Νεοφανής ο Μεγαλομάρτυρας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Παράκλησης 29 Σεπτεμβρίου 2022 με τον Παρακλητικό Κανόνα του Αγίου Φανουρίου του Νεοφανούς και Μεγαλομάρτυρα live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ακολουθία Ιεράς Παράκλησης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 18.00.

Άγιος Φανούριος

Οι φανουρόπιτες είναι για μια μίξη, λαϊκής παράδοσης, πίστης και τοπικών εθίμων, που ξεκίνησε στη Ρόδο και επεκτάθηκε σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Άγιος Φανούριος είναι από τους πιο αγαπητούς Αγίους σε όλο τον ελληνικό λαό, που κάθε χρόνο τιμά και πανηγυρίζει την μνήμη του στις 27 Αυγούστου.

Ο Άγιος Φανούριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρίς αμφιβολία ως δώρο Θεού, διότι ήταν και παράμενε άγνωστος για πολλούς αιώνες.

Έγινε γνωστός από την τυχαία εύρεση της εικόνας του τον 14ο αιώνα μ.Χ. στη Ρόδο, όταν έσκαβαν παλιά σπίτια στο νότιο μέρος του παλιού τείχους.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για τον Άγιο Φανούριο, την ιστορία, την συνταγή και την ευχή της Φανουρόπιτας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.