ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Live: Εσπερινός 27 Μαρτίου 2023 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης. Εκκλησία Live - Εσπερινός Αγίας Βαρβάρας Ζωντανά. Παράκληση της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας - Ευλογία και Προσευχή στην Αγία Βαρβάρα. Η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς.

Η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς.

Η Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας θα τεθεί προς προσκύνηση από τους πιστούς μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Ακολουθία Εσπερινού Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 18.00.

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Παράκλησης 27 Μαρτίου 2023 με τον Παρακλητικό Κανόνα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Αγία Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορος Μαξιμιανού και ήταν κόρη του ειδωλολάτρη Διοσκόρου ο οποίος ήταν από τους πιο πλούσιους ειδωλολάτρες της Ηλιουπόλεως.

Ο πατέρας της λόγω της σωματικής ωραιότητας της Αγίας, την φύλαγε κλεισμένη εντός πύργου. Δεν γνωρίζουμε που διδάχθηκε τις χριστιανικές αλήθειες, καθώς ο πατέρας της ήταν φανατικός ειδωλολάτρης, λόγος για τον οποίο άλλωστε προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την πίστη της στον Τριαδικό Θεό. Ένα τυχαίο περιστατικό, όμως, την πρόδωσε.

Ο πατέρας της πληροφορήθηκε από τεχνίτες ότι η Αγία ζήτησε να τις ανοίξουν τρία παράθυρα στον πύργο όπου ήταν έγκλειστη, στο όνομα της Αγίας Τριάδος και, έτσι, βεβαιώθηκε ότι η κόρη του είχε γίνει Χριστιανή.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για τον βίο και την γιορτή της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.