Η Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλλει στην υλοποίηση ενεργειών και δράσεων που λειτουργούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας”.

Στην δήλωση αυτή, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την παράδοση στον Δήμο, της Μελέτης για την κατασκευή Στεγάστρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου “Π. Μελιδονιώτης” (Νεάπολη), από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο (27/5).

Να σημειώσουμε ότι με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου, ανατέθηκε το προηγούμενο διάστημα, η σύνταξη μελέτης που απαιτείται αναφορικά με την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του σταδίου καθώς και συντηρήσεων που θα πρέπει να γίνουν στον ίδιο χώρο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο για την προσφορά , καθώς και για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον του, στα ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου.

??
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος, ευχαρίστησε τους συντάκτες της μελέτης κ. Φρίγκα Αλεξάνδρα (Πολιτικό Μηχανικό) και κ. Δατσέρη Γιάννη ( Αρχιτέκτονα), επιβεβαιώνοντας, ότι μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας, το συγκεκριμένο έργο θα ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με δεσμεύση του Περιφερειάρχη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Καστελιανάκης, ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης, η κ. Ναταλία Παγκάλου (Δ/νση Προγραμματισμού – Μελετών Δήμου), καθώς και οι συντάκτες της μελέτης κ. Φρίγκα Αλεξάνδρα (πολιτικός Μηχανικός) και Γιάννης Δατσέρης (Αρχιτέκτων).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.