Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Δημήτριο Καλλιοντζή, στον οποίο παρέδωσε ένα τρίποδα διάσωσης, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή.

Ο Σεβ. συζήτησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας θέματα που αφορούν στη συνέχιση της συνεργασίας της Τοπικής Εκκλησίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είναι η πυροπροστασία κατά τους θερινούς μήνες, ιδιαιτέρως στις Ιερές Μονές και τα Εξωκκλήσια, και εξήρε το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μέσα σε κλίμα έκδηλης ικανοποίησης ο κ. Καλλιοντζής επέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο ειδική τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε εγκάρδια για την αγαστή συνεργασία, την αμέριστη συμπαράσταση και την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, με την ευγενική προσφορά αυτού του πολύτιμου εργαλείου για τη διάσωση ανθρώπων που κινδυνεύουν και για άλλες εργασίες και αποστολές της Υπηρεσίας του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.