Η μητέρα του παιδιού είχε πάει στο νοσοκομείο για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναρρώνει μετά την επέμβαση στο έντερο στην οποία υποβλήθηκε χθες Τετάρτη, στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

Σήμερα το απόγευμα, «έσπασε το πρωτόκολλο», όπως συνηθίζει, και ζήτησε από τους συνεργάτες του να του δώσουν το κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως, τηλεφώνησε στη μητέρα του μικρού Μιγκέλ Άνχελ, του παιδιού που είχε βαπτίσει πριν από δύο μήνες στο ίδιο νοσοκομείο, κατά την προηγούμενη εισαγωγή του, εξαιτίας οξείας βρογχίτιδας. Ο μικρός, περουβιανής καταγωγής, νοσηλευόταν στην καθολική πολυκλινική ύστερα από την πτώση του από παιδικό κάθισμα.

Το μεσημέρι η μητέρα του Μιγκέλ Άνχελ είχε πάει στο νοσοκομείο Τζεμέλι για να ευχαριστήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και να του αφήσει φωτογραφίες της οικογένειάς της με την αφιέρωση «να ξαναποκτήσεις γρήγορα όλες τις δυνάμεις σου». «Θα μας άρεσε να περάσουμε ένα απόγευμα μαζί για να γνωρίσεις καλύτερα την οικογένειά μας διότι, πλέον, είσαι μέρος της ζωής μας», έγραψε η λατινοαμερικανή μητέρα.

Παρότι δεν μπόρεσε να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας της τηλεφώνησε λίγο αργότερα για να την ευχαριστήσει και να της υποσχεθεί ότι, εκτός απροόπτου, θα ξανασυναντηθούν σύντομα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη 1 μήνα πριν

    Τι βάφτισε. Αυτοί δεν έχουν Μυστήρια. Ούτε Αποστολική Διαδοχή

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.