Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, όπου και τίθεται σε προσκύνηση η Ιερά Εφέστιος Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας η οποία Δακρυρροεί και Μυροβλύζει αδιαλείπτως καθώς και απότμημα λειψάνου εκ της δεξιάς χειρός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Αποτελεί μεγάλη και ξεχωριστή ευλογία μία τέτοια πανήγυρη, καθώς ο λαός του Θεού αλλά και όλος ο κόσμος, βρίσκεται σε δεινή θέση με όσα συμβαίνουν καθημερινά . Η εναπόθεση προβλημάτων υγείας και καθημερινών αδιεξόδων στα πανάγια χέρια της Κυρίας Θεοτόκου και των Αγίων, συχνά αποδεικνύεται σωτήρια ειδικά αν ληφθούν υπ’όψιν οι μαρτυρίες όσων έχουν λάβει μία τέτοια ευεργεσία.

Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

•Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ώρα 6:30μμ
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός

•Τρίτη 26 Οκτωβρίου ώρα 7:00 έως 10:30
Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

•Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30, θα τελεστεί Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκλησις εις τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο και την Παναγία την Παρηγορήτρια. Στο τέλος της Παρακλήσεως, θα ψαλούν τα Εγκώμια εις τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη.

Επίσης, καθημερινά τελούνται: Θεία Λειτουργία από 7:00π.μ. έως 9:00π.μ. καθώς και Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια στις 11:00π.μ. και 6:00μ.μ. (από 01/11/21 ώρα 5:30μμ).

Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ για το μήνα Οκτώβριο ενώ για το μήνα Νοέμβριο από 7:00 το πρωί έως τις 7:30 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-7660943.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.