ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Φέρεται εις γνώσιν του Χριστεπωνύμου πληρώματος ότι, λόγω της διαμορφωθείσης καταστάσεως εκ της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) και συμφώνως με τα ληφθέντα μέτρα, η φετινές Πανηγύρεις των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία, θα τελεσθούν «κεκλεισμένων των θυρών» χωρίς τη συμμετοχή χριστιανών.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει κλειστός για τους προσκυνητές την ώρα των ακολουθιών.

Τις υπόλοιπες ώρες θα παραμένει ανοιχτός πρωί 10:30-13:00 και απόγευμα 4:30-6:00 και 7:00-8:00. Μπορείτε να προσέρχεσθε για ατομική προσευχή, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης.

Οι ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως, από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά:

http://onradio.gr/player/?id=517061

επίσης διαδικτυακά από το κανάλι της ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCi4H2HHwMX1QKlnkIH21y7w,

κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:

Έναρξη Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ εορτής Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.

ΩΡΑ 6:45 μ.μ.:

Ακολουθία Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώπιον της Εφεστίου, Πανσέπτου και Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,

ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:

Έναρξη Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Ακολούθως θα τελεσθεί το μνημόσυνο 9 ημερών, για το μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου.

ΩΡΑ 5:00 μ.μ.:

Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιο Ιάκωβο τον εν Ευβοία.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ

Η ΕΦΕΣΤΙΟΣ, ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ»

ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.