Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η Εκκλησία μας εόρτασε την μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και στην Μητρόπολή μας πανηγύρισε η Ενορία της Αμφιτρίτης και τα Παρεκκλήσια της Αγίας στο Στρατόπεδο "Ιωάννου" και στο Πάρκο Αλτιναλμάζη της πόλεώς μας.

Το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αμφιτρίτη.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αθανάσιος Τσώνης, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ηλίας Δαστερίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ναϊτίδης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε το κόλλυβο της Αγίας που ετοίμασε ο Σύλλογος Χηλητών “Ο Άγιος Ευθύμιος”.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας στο Στρατόπεδο “Ιωάννου” της πόλεώς μας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία προς τιμήν της Αγίας ως προστάτιδος του Πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού.

Παρόντες, οι τοπικοί άρχοντες της πολιτείας και του Στρατού μας. Αμέσως μετά ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και όλοι οι παραβρεθέντες παρακολούθησαν την παρουσίαση των οπλικών συστημάτων του Πυροβολικού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.