Ιερά Μητρόπολη Βελγίου: Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ενορία της Αγίας Ισαποστόλου Νίνας στο Eupen, στην γερμανόφωνη περιοχή του Βελγίου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας πρεσβύτερος Γεώργιος Μπουζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και εξήγησε την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο για το ποιμαντικό έργο το οποίο επιτελεί σε αυτήν την γερμανόφωνη περιοχή του Βελγίου σε όλους τους ορθοδόξους της περιοχής αλλά και σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ορθοδοξία.

Μητροπολίτης Βελγίου

Πανήγυρις Αγίας Ισαποστόλου Νίνας Βελγίου

Πανήγυρις Αγίας Ισαποστόλου Νίνας στο Eupen

Ευχαρίστησε ακόμη τους συνεργάτες και όσους βοηθούν την Ενορία και τους ψάλτες της που με πολύ προθυμία ψάλλουν στις ακολουθίες. Επιπλέον, μνημόνευσε (θυμήθηκε/έκανε λόγο/αναφέρθηκε) και τον μακαριστό π. AurelPopescu, προηγούμενο ιερέα της Ενορίας, ο οποίος προσέφερε σπουδαίο ποιμαντικό έργο στην Ενορία και ήταν πολύ αγαπητός στους ενορίτες.

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.