Με ευλάβεια και μέσα σε κλίμα πνευματικής κατάνυξης, τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί την εορτή της ιερής μνήμης του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κιλκίς.

“Σήμερα η πόλη μας χαίρει και λαμπροφορεί για την εορτή του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του Θαυματουργού. Σήμερα η πόλις του Κιλκίς καμαρώνει το νεόδμητο και περικκαλή Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Βασιλείου και αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής ο κάθε πιστός που παραβρίσκεται στην λατρευτική μας σύναξη, διότι χαιρόμαστε και τη σωματική παρουσία του Αγίου Νικολάου με το απότμημα του Ιερού του Λειψάνου, το οποίο και έχει εναποθετηθεί στην είσοδο του Ναού και θα παραμείνει έως και αύριο το απόγευμα προς ευλογία της Ενορίας και της πόλεώς μας” είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Στην ακολουθία του Εσπερινού μετείχαν προσευχητικώς ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Ιωάννης Χατζηποαστόλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής ν. Κιλκίς κ. Δημήτριος Μικρός, εκπρόσωποι της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” και πλήθος ευλαβών πιστών, ενοριτών και προσκυνητών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.